uwccnj.org
KlamydiaZithromax

Zithromax utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Zithromax ser till att du blir av med din könssjukdom snabbt och enkelt

Användningsområden Tre steg Inga dolda avgifter Engångsdos Mer information

Zithromax är ett antibiotikum från välkända Pfizer som används för att angripa bakteriella infektioner, bland annat könssjukdomen klamydia då Uwccnj säljer en engångsdos av preparatet. Du som drabbats av bakterieinfektioner i underlivet kan med andra utföra en lika kort som effektiv behandling då det enda du behöver göra är att svälja 4 tabletter med ett glas vatten!

Vad hjälper Zithromax mot?

Eftersom det är ett så kallat bredspektrumantibiotikum är det verksamt mot många olika bakteriesorter, och därmed även effektivt mot många olika sorters besvär. Zithromax kan hjälpa mot infektioner i såväl hud, öron och hals som könssjukdomar – så länge det är bakterier som är boven i dramat.

Dock kan doseringsmängd och tillvägagångssätt skilja sig åt beroende på sjukdom, och den mängd Zithromax som Uwccnj tillhandahåller lämpar sig för att behandla följande:

  • Klamydia
  • Ospecifik uretrit
  • Mykoplasma genitalium
  • Ureaplasma urealyticum

Alla fyra könssjukdomar liknar varandra till viss del, med lika symtom men de är trots detta inte identiska. Eftersom Zithromax är ett antibiotikum som verkar mot många olika typer av bakterier så kan vi erbjuda behandling mot flera olika besvär.

Så här gör du Biverkningar och alkohol Så här beställer du Alternativ

Hur ska man ta läkemedlet?

Paketet som du får hem med din beställning innehåller fyra tabletter, och det enda du behöver göra är att svälja samtliga med ett glas vatten! När det är klart har du gjort din del av behandlingen och behöver bara vänta på att läkemedlet ska verka. Tänk på att inte tugga tabletterna, utan svälj dem hela. Om du har svårt att göra det kan ett gott tips vara att få ned dem tillsammans med en bit mat – det brukar underlätta!

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Zithromax
Aktiv substans: Azitromycin
Tillverkare: Pfizer
Beskrivning: En snabbverkande antibiotikabehandling från ett av världens största läkemedelsföretag
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 250 mg
För: Män eller kvinnor med klamydia, ureaplasma eller mycoplasma
Skall tas: Tag 4 tabletter samtidigt för att behandla klamydia, mycoplasma och ureaplasma
Läkemedelsgruppen: Antibiotika
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga läkare
Under graviditeten: Rådfråga läkare