uwccnj.org
HemOspecifik uretrit

Ospecifik uretrit utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Läs mer om symptomen och hur behandlar ospecifik Uretrit här

Vad är uretrit?

Det är en infektion i urinrörets slemhinna som gör att man drabbas av flytningar samt sveda då man urinerar.

Är uretrit samma sak som urinvägsinfektion?

Även om besvären kan likna varandra så är svaret nej.

En urinvägsinfektion uppstår då bakterier trängt upp i urinblåsan genom urinröret.

Uretrit å sin sida beror på att urinröret täpps till av sekret, vilket orsakar sveda och smärta eftersom genomflödet i röret försämras.

Ospecifik uretrit=ej specificerad infektion i urinröret

Namnet ospecifik uretrit kan tyckas otydligt, men det har en anledning: diagnosen ges när man inte med säkerhet kan avgöra vilken eller vilka bakterier det är som orsakar infektionen. Av denna anledning används bredspektrumantibiotika (alltså antibiotika som verkar mot flera olika sorters bakterier) för att rå på problemen.

Det ska tilläggas att ospecifik uretrit mycket väl kan ha klamydia eller gonorré som underliggande orsak – faktum är att i nästan 50 % av de manliga fallen kan härledas till dessa två sjukdomar. Om vi säger att både klamydia och gonorré kan kallas för specifik uretrit så kanske namnet ospecifik uretrit är lättare att förstå sig på!

På vilket sätt lönar det sig att beställa behandling från Uwccnj?

Det finns flera uppenbara fördelar jämfört med en traditionell klinik:

Du behöver inte ställa dig i hopplöst långsamma köer hos vårdcentraler

Du behöver inte prata öga-mot-öga med läkare om känsliga problem, såvida våra doktorer inte rekommenderar det (om en onlinekonsultation skulle vara otillräcklig i det enskilda fallet)

Du slipper lämna hemmet eftersom vi skickar ditt receptbelagda läkemedel direkt hem till dig – en enda arbetsdag efter att du slutfört beställningen

Varför har jag drabbats av denna könssjukdom?

Det kan bero på väldigt många olika saker, och det är inte alltid en anledning avslöjas. Det kan vara så att du blivit smittad av en sexuellt överförbar sjukdom, men det kan också bero på att du haft pyttesmå organismer i dig som av någon anledning blommat ut och orsakat en infektion (även dessa organismer kan överföras sexuellt).

Den här infektionen orsakas av bakterier, och de får extra bra fotfäste om immunförsvaret i underlivet inte är på topp, till exempel om du redan är infekterad av något annat – då ökar risken för ytterligare infektioner.

Vilka risker finns det för överföring vid sexuell kontakt?

Vid oskyddat sex finns det alltid en risk att smittas, och det behöver inte bero på att man haft sexuellt umgänge med flera olika kvinnor eller män. Kom dock ihåg att symtom inte alltid märks – du kan ha en infektion utan att märka av den!

Följande handlingar kan INTE ge dig ospecifik uretrit:

  • Kyssar
  • Kramar
  • Dela bad, handdukar eller toalettsitsar

Hur lång tid från smittotillfället tar det för en infektion att bryta ut?

Den så kallade inkubationstiden varierar väldigt mycket, men oftast tar det cirka 2–4 veckor innan du märker symtom – om det blir några det vill säga! Dock kan det hända att skillnader märks av redan inom ett par dagar, precis som att det kan dröja månader innan något illavarslande händer.

Kan jag ha sex medan jag går igenom behandlingen?

Vi avråder starkt att du har sexuellt umgänge innan behandlingen är helt avklarad. Det innebär att du inte bör ha samlag i någon form innan avslutad behandling, även om det skulle kännas som att hela infektionen var borta.

Anledning till detta är att det kan finnas bakterier kvar i kroppen, även när du känner dig helt frisk.

Hur går det till att beställa från Uwccnj?

Kan du använda en webbläsare och klicka dig fram på internet kan du även lägga en beställning hos oss – svårare än så är det inte! Så här gör du:

Välj behandling (till exempel Zithromax) och klicka på ”Beställ nu”

Svara noga på alla frågor i den medicinska konsultationen, då svaren kommer ligga till grund för våra läkares bedömningar

Uppge dina personuppgifter (plus din mejladress) samt hur du vill betala och få varan levererad

Godkänn beställning – KLART!