uwccnj.org
HemKondylom

Kondylom utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

All information och behandlingar mot Kondylom

Kondylom är en av våra vanligaste könssjukdomar och ger upphov till ofarliga men obehagliga vårtor i underlivet och runt ändtarmsöppningen. De orsakas av ett virus som kallas humant papillomvirus (förkortas HPV). Eftersom det rör sig om ett virus och inte bakterier syftar behandlingarna som du kan beställa hos Uwccnj till att eliminera själva vårtorna – viruset går tyvärr inte att bli av med såvida inte kroppens eget immunförsvar tar hand om det, och antibiotika har ingen effekt. Du behöver dock inte vara orolig för allvarligare komplikationer då den typ av virus som orsakar kondylom inte är av samma sort som de som ger upphov till livmoderhalscancer.

Hur ser en kondylom-vårta ut?

Utseendet varierar. De kan vara platta och flikiga, eller runda och se ut som utbuktningar från huden. Kulören kan vara hudfärgad, vit eller lätt rosaaktig. Det finns alltså ingen typisk kondylom-vårta, men däremot brukar de sätta sig på samma ställen. Dessutom brukar de ge upphov till klåda vilket kan vara nog så jobbigt att dras med även om det inte finns några direkta hälsorisker inblandade.

Vårtorna placerar sig runt hela könsorganet på kvinnor och främst runt och på ollonet samt insidan av förhuden på män, men de kan även förekomma på penisroten. Båda könen kan även få de obehagliga utslagen runt analöppningen och till och med inuti ändtarmen.

Precis på samma sätt som kondylom-vårtor kan se olika ut kan de även förekomma i olika antal. Ibland har man bara några stycken, men vanligare är att det finns ganska många av dem – och sitter de tätt kan de växa ihop och bli större!

Behandling av kondylom

Till att börja med är det viktigt att återigen påpeka att behandling av kondylom inte syftar till att få bort viruset, utan att få vårtorna att försvinna. Även efter behandling kommer viruset att finnas kvar i din kropp, och det går tyvärr inte att göra så mycket åt det (en otrevlig egenskap hos många virus).

Det finns olika substanser i form av lösningar och krämer som appliceras direkt på vårtorna där de tränger in i själva kärnan och dödar utslaget inifrån. Skulle inte det hjälpa finns andra metoder att ta till som att bränna eller frysa bort dem. Det går även att utföra kirurgiska ingrepp, men inga av dessa alternativ tar alltså bort själva viruset, och här på Uwccnj erbjuds endast behandling med receptbelagda lösningar och krämer som visat sig effektiva.

Har du tålamod kan du även vänta ut könsvårtorna eftersom de kan försvinna av sig själva efter några år. Vill du däremot ha snabb hjälp utan att behöva uppsöka läkare ska du använda dig av en av våra behandlingar!

Uwccnj erbjuder flera olika alternativ som rår på könsvårtor

Kräm eller vätska?

Hos oss hittar du både krämen Wartec och vätskan Condyline som båda behandlar könsvårtor, men på lite olika sätt. För kvinnor kan ofta en kräm kännas lättare att applicera än en vätska.

Hela orderprocessen tar dig inte mer än tio minuter

Det enda du behöver göra för att beställa din kondylom-behandling hos oss är att välja produkt och sedan gå vidare till den medicinska konsultationen där du besvarar relevanta frågor om din hälsa. Självklart måste du även mata in uppgifter angående betalning och leverans också, men mer än så är det inte!

Lika säkert som traditionella tjänster

Trots att vår onlinetjänst är så snabb och smidig är den precis lika säker som traditionella metoder! Alla kostnader ingår (läkemedel, frakt, läkarkonsultation med mera) och du får ditt paket redan nästa arbetsdag. Glöm långdragna väntetider och obekväma möten – Uwccnj erbjuder ett modernt alternativ som gör att du kan beställa receptbelagda läkemedel direkt från datorn!

Kan det finnas vårtor i underlivet fast det inte är kondylom?

Ja, det finns många olika typer av vårtor som kan dyka upp i de nedre regionerna, och alla behöver inte symbolisera att du smittats med kondylom. Det kan vara svårt att se skillnad på olika typer av vårtor, men en riktlinje du kan förhålla dig till är att vårtor i underlivet som orsakats av papillomviruset vanligtvis inte försvinner efter bara några dagar eller veckor.

Har du tålamod och inte upplever alltför stora besvär kan du alltså vänta några veckor och se om de försvinner av sig själva. Om de inte gör det finns det en ökad risk att du drabbats av kondylom, men vill du vara riktigt säker ska du låta undersöka dig hos en läkare.

När försvinner vårtorna?

Det kan dröja flera år innan vårtor som orsakats av kondylom försvinner av sig själva (kroppens eget immunförsvar tar hand om dem), men väljer du en lösnings- eller krämbaserad behandling från Uwccnj kan de vara väck redan efter 1–5 veckor!

Hur smittar kondylom?

Till skillnad från flera andra könssjukdomar är det inte bara slemhinnorna som kondylomviruset kan smitta, utan även vanlig hud kring könsorganen. Det gör att man kan smittas även om inte penetrering sker under den sexuella aktiviteten.

Det är en sexuellt överförbar könssjukdom (så kallad STI=Sexually Transmittable Infections) som smittar då man har samlag. Dock finns även smittorisken närvarande vid intimitet eftersom viruset inte bara kan befinna sig på och i könsorganen, utan även på områden runt dessa – till exempel på huden som angränsar till penis och slida.

På grund av detta finns risken för smitta även om man inte har vaginalt eller analt sex, utan endast kanske har sexuell kontakt utan penetrering. Kondom är som vanligt ett bra skydd när det gäller att förebygga könssjukdomar, men just när det gäller kondylom är skyddet inte komplett då delar av huden runt omkring könsorganen också kan smittas.

Kan kondylom smitta vid förlossning?

Det händer, men komplikationerna brukar sällan vara besvärande för barnet. Viruset kan dock vara lurigt på så sätt att det ligger inaktivt i barnets kropp i flera år innan symptom märks – detta sker endast i sällsynta fall men är ändå förstås värt att nämnas.

I de få fall där barn blivit smittade med kondylom behöver det alltså inte nödvändigtvis bero på att barnet haft samlag, utan det kan vara det lömska kondylomviruset som plötsligt blossat ut i form av de obehagliga vårtorna.

Kondylom-behandling under graviditet

Om du redan är gravid eller om du planerar att bli det ska du undvika behandling med Condylone och Wartec.

Vad är HPV-viruset och hur fungerar det?

Detta virus är väldigt vanligt och det finns över 100 olika typer av det. En del varianter av det orsakar vårtor på händer och/eller fötter, men andra kan ge upphov till könsvårtor. Det finns även riktigt elakartade typer som på grund av cellförändringar kan ge en cancer, men dessa typer av viruset ger sällan vårtor.

HPV är faktiskt så vanligt att man uppskattar att cirka hälften av alla västerlänningar som har sex regelbundet har eller har haft viruset i sig. Det är dock inte alls säkert att alla dessa människor uppvisat symtom – en del kan gå helt vårtfria men ändå ha viruset i kroppen och smitta andra under sexuella och intima stunder.

Ger kondylom cellförändringar?

Även om man skulle bli smittad av en typ av HPV som orsakar cellförändringar (alltså de typerna med cancerrisk) så betyder inte det att cancern kommer och knackar på dörren dagen därpå – även dessa typer av viruset kan försvinna av sig själva.

Det är 13 olika typer av HPV-viruset (av totalt drygt 100) som har potential att utveckla cancer i exempelvis livmoderhalsen. Faran finns framför allt om viruset stannar kvar i kroppen under en längre tid utan att behandlas – det kan dröja flera år innan cancer utvecklas.

Du märker dock inte om du har HPV i kroppen utan att göra en cellprovstagning. Som jämförelse är det förstås lätt att känna av vårtor, men virus ger inte alltid effekter som du märker av. Du kan vaccinera dig mot de vanligaste typerna av viruset som kan orsaka cancer, men för att en sådan vaccination ska vara effektiv bör du utföra den innan sexdebuten.

Hur kan det vara så säkert att köpa medicin mot könsvårtor hos Uwccnj?

Det finns framför allt tre anledningar att vår tjänst är lika säker som traditionella vårdtjänster:

Legitimerade läkare

De läkare som tittar igenom våra patienters medicinska konsultationer är uteslutande legitimerade. Det betyder att de genomgått relevant och kvalificerad utbildning för att kunna göra säkra och korrekta bedömningar av människors hälsa. Dessutom har de alltid sista ordet: om läkaren bedömer att läkemedlet utgör en risk för patientens hälsa kommer han eller hon inte att godkänna behandlingen och hela orderprocessen avbryts omedelbart, varpå patienten får besked om annullering.

Registrerade apotek

De apotek vi samarbetar med är registrerade och granskade av oberoende myndigheter för att hålla en hög standard. Apoteken får det utskrivna receptet direkt från läkaren, så du behöver inte göra någonting! Sedan förpackar de medicinen så diskret att ingen vet vad som ligger i paketet förrän det öppnas.

Äkta läkemedel

När du beställer från Uwccnj behöver du inte oroa dig för falska preparat som tillverkats i källarlokaler under okontrollerade former och som sedan säljs till misstänkt låga priser – vi säljer riktiga läkemedel som är tillverkas på korrekta sätt, vilket till exempel innebär att de har exakt rätt mängd av den aktiva substansen och att de inte innehåller något de inte ska göra. Kom ihåg att falska mediciner kan vara direkt hälsofarliga!