uwccnj.org
HemUreaplasma Urealyticum

Ureaplasma Urealyticum utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Behandla din Ureaplasma enkelt och snabbt med Uwccnj

Vad är ureaplasma urealyticum?

Det är en bakterie som saknar cellvägg, vilket innebär att penicillin inte har någon effekt på den eftersom penicillin normalt angriper bakteriers cellväggar och hindrar dem från att bygga upp dessa. Däremot kan vissa antibiotika angripa bakterien.

Det är viktigt att skilja på bakterier, parasiter och virus:

Bakterier

Bakterier är mycket små, oftast mellan en hundradels till en tusendels millimeter stora. De består av en enda cell, och den har dessutom ingen cellkärna. Eftersom de så tydligt skiljer sig från kroppens egna celler är det inte särskilt svårt att få bukt med dem, och de flesta bakterier kan behandlas mycket effektivt med penicillin - men alltså inte ureaplasma urealyticum som kräver en viss typ av antibiotika.

Parasiter

Parasiter är levande varelser som finns i massor av olika former. Det kan röra sig om maskar, svampar eller till och med virus. Gemensamt för alla parasiter är att de livnär sig på värden de parasiterar på.

Virus

Virus är otroligt små, så små att de lever inuti celler. Där inne "programmerar" de om cellen så att den tillverkar nya virus, och på så sätt både förökar och sprider de sig. Det som framför allt särskiljer virus från bakterier och parasiter är att de flesta virus aldrig går att bli av med helt – de finns kvar i kroppen för resten av livet.

Behandlingar
  • Doxycyklin
    Om du drabbats av klamydia heter lösningen Doxycyklin! Det är ett snabbverkande antibiotikum, och Uwccnj kan leverera det nästan lika snabbt till din dörr!
    Till produktsidan
  • Azithromycin
    Azithromycin är en typ av antibiotika mot klamydia som specialiserar sig på att snabbt bli kvitt bakterierna.
    Till produktsidan

Hur smittas man av denna bakterie?

Framför allt genom sexuell kontakt, och då både oralt och genitalt. Det kan även vara så att mödrar smittar sina barn när de är i fosterstadiet eller när de föds. Till skillnad från många andra könssjukdomar kan ureaplasma urealyticum faktiskt smitta via vanlig hosta och enkla nysningar också.

Hur vanlig är sjukdomen?

Exakt hur vanlig den är vet man inte, vilket till viss del beror på att symtom så sällan yttrar sig. Uppskattningar tyder på att upp till 70 % av den sexuellt aktiva befolkningen kan vara smittad.

Ureaplasma urealyticum – symtom

Det är som sagt relativt ovanligt att sjukdomen resulterar i symtom – oftast ligger den latent utan att du märker någonting. Om du får symtom brukar det handla om onormala flytningar (exempelvis att de luktar illa eller är missfärgade) samt att könsorganet ömmar, svider och/eller rodnar.

Varför ska jag välja en behandling av ureaplasma urealyticum hos Uwccnj?

Om du märkt av ett eller flera symtom vill du säkert bli av med besvären så fort som möjligt. Den stora fördelen med Uwccnj är att vi är så oerhört effektiva och snabba – och dessutom helt säkra!

Den största skillnaden mellan en traditionell vårdklinik och en onlineklinik som Uwccnj är att du slipper stå i kö hos en onlineklinik. Processen är oerhört snabb och tidseffektiv, men utan att tumma på säkerheten.

Oavsett vilken behandling du väljer är det alltid en av våra legitimerade läkare som har sista ordet – och om han bedömer att du inte är lämplig för ett särskilt preparat kommer han att neka behandlingen, vilket direkt resulterar i att du får ett mejl eller SMS från oss som bekräftar att din order annullerats.

Vad kan hända om ureaplasma urelyticum lämnas obehandlad?

Då kan den sprida sig till och skada det centrala nervsystemet och musklerna. Kvinnor som drabbas kan bli infertila och få problem med äggledarna, medan mäns spermier kan få lägre rörlighet. Om du som kvinna får upprepande missfall och/eller smärtor i bäckenet kan detta vara ett tecken på att du är smittad av ureaplasma urelyticum-bakterien.

Men är inte ureaplasma urealyticum en normal del av bakteriefloran i underlivet?

En del menar att det är så – faktum är att man fortfarande inte vet så mycket som man skulle vilja om denna bakterie (det som står på den här sidan är baserat på de vetenskapliga rön som finns). Somliga menar att en av anledningarna till att den är så oerhört vanlig är just för att den är helt naturligt förekommande.

När ureaplasma urealyticum via sexuell överföring hamnar hos individer med sämre immunförsvar kan den dock ställa till problem – och man menar att det är då eventuella symtom visar sig.

Gravida har till exempel sämre immunförsvar är vad som är normalt – detta för att kroppen inte ska stöta bort fostret – och hos denna grupp kan bakterien leda till infektion eller för tidig födsel.

Snabb leverans inom en arbetsdag

Vi på Uwccnj är stolta över att kunna erbjuda leverans nästa dag från det att du lägger beställningen! Detta är möjligt tack vare ett väl utvecklat samarbete mellan läkare, apotek och fraktfirmor:

Legitimerade läkare

Så snart du slutfört en beställning skickas svaren från onlinekonsultationen direkt till en av våra läkare som går igenom och granskar uppgifterna. Det är vid detta steg som beslutet huruvida du är lämplig för behandlingen eller ej fattas.

Vid ett godkännande fortsätter processen (se nedan), men vid ett nekande annulleras beställningen (du får bekräftelse via mejl och/eller SMS om så sker). Det kan även vara så att du rekommenderas att genomgå en fysisk konsultation, och även i dessa fall annulleras din order.

Registrerat apotek

Så snart läkaren fattat sitt beslut skickar han ett recept till apoteket som då får klartecken att förbereda och förpacka medicinen.

Fraktfirman

Uwccnj skickar alla paket med hjälp av UPS eller Posten. Går leveransen iväg med UPS är paketet vanligtvis framme redan dagen därpå, medan Posten tar 3–5 arbetsdagar på sig.

Eftersom Uwccnj har strömlinjeformat hela processen kan vi erbjuda dig snabb och säker behandling enligt konstens alla regler.