uwccnj.org
KlamydiaDoxycyklin

Doxycyklin utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Doxycyklin antibiotika - komplett information samt möjlighet att beställa här

Det här är Doxycyklin Så här köper du Behandlingen Malaria Mer information

Doxycyklin (ett internationellt namn på svenska Doxyferm) är ett antibiotikum och tillhör en grupp som kallas för tetracykliner. Tetracykliner är kända som ”bredspektrumantibiotika” på grund av att de verkar mot ett brett spektrum av olika bakterier (det fungerar däremot inte mot virus). Detta innebär att Doxycyklin är verksamt mot en mängd olika infektioner, bland annat klamydia och en del andra sjukdomar, urinvägsinfektioner, borrelia och kan dessutom förebygga malaria om du ska ut och resa.

Därför dominerar Doxycyklin

  • Har ett brett bakteriespektrum*
  • Kan tas oberoende av måltid
  • Beställ innan 17:00 så får du din behandling redan nästkommande vardag!

*Effektivt mot flera olika sorters bakterier och därmed effektivt mot flera olika besvär

Vad är Doxycyklin?

Till att börja med kommer detta läkemedel i form av en tablett, för eftersom det tas upp så lätt och snabbt i kroppen behöver man inte spruta in det direkt i blodet. Det räcker med ett glas vatten för att skölja ned den!

Det som gör Doxycyklin så effektivt mot bakterierna som orsakar klamydia är att det hämmar bakteriens proteintillverkning. Eftersom det finns proteiner på bakteriernas ytor som binder dem till andra proteiner i människokroppen (det är så bakterierna förökar sig) är det just denna funktion hos Doxycyklin som gör läkemedlet så effektivt mot klamydiabakterier. Det har även en liknande effekt mot malariaparasiter.

När börjar Doxycyklin verka?

För att ta reda på när Doxycyklin börjar verka måste man först känna till hur snabbt läkemedlet tas upp i blodomloppet, och därefter när den maximala serumkoncentrationen infaller. I Doxycyklins fall så börjar den verka effektivt efter cirka 2–3 timmar.

Halveringstiden är 18–22 timmar, vilket betyder att det tar så lång tid innan ungefär halva den aktiva substansen i läkemedlet har gått ur kroppen. Generellt kan man säga att ju längre halveringstid ett preparat har, desto längre räcker effekten av det.

Borrelia Förvaring och saker du bör tänka på Diskret, snabbt och smidigt Alternativ

Doxycyklin vid borrelia

Doxycyklin bekämpar borrelia genom att förhindra att bakterierna förökar och sprider sig. Det kan vara svårt att avgöra om du blivit smittad med borrelia då den ökända ringen runt bettet inte alltid framträder – men den är ändå den säkraste signalen som du själv kan kolla.

Några veckor efter bettet kan olika symtom börja kännas av, till exempel feber samt muskel- och ledvärk. Det ska dock tilläggas att symtom kan variera väldigt mycket från person till person, så det är inte garanterat att just du märker av just dessa symtom efter att ha blivit smittad med borrelia.

Aktuella recensioner för behandlingen Doxycyklin Betygsätt med 4.5/5 baserat på 2 oberoende kunds-recensioner från Feefo.
Väldigt bra
Produkt recension: Ok
Service recension: Ok
Läs mer
Enastående
Produkt recension: bra effekt
Service recension: snabbt enkelt
Läs mer
Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Doxycycline
Aktiv substans: Doxycyklin
Tillverkare: Actavis
Beskrivning: En antibiotikabehandling som tas under en veckas tid.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 100 mg
För: Män eller kvinnor med klamydia, specifik uretrit och ureaplasma
Skall tas: Ta en tablett två gånger per dag för att behandla klamydia, specifik uretrit och ureaplasma.
Läkemedelsgruppen: Antibiotika
Inntak av alkohol: Kan påverka effekt
Amning: Rådfråga läkare
Under graviditeten: Rådfråga läkare