uwccnj.org
HemMykoplasma

Mykoplasma utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Behandla din Mycoplasma enkelt och snabbt med Uwccnj

Vad är mykoplasma i underlivet?

Mykoplasma i underlivet orsakas av en bakterie som på fackspråk kallas mycoplasma genitalium. Den liknar klamydiabakterien, men är inte lika vanlig. Något som däremot är vanligt är att den finns i antingen urinröret eller slidan, medan analöppningen och ögon sällan drabbas – även om det kan hända.

Mycoplasma genitalium ska inte förväxlas med vanlig mykoplasma som ger upphov till lunginflammation.

Hur vanlig är sjukdomen?

Några exakta siffror på detta finns inte, men man brukar säga att mykoplasma i underlivet är ungefär hälften så vanlig som klamydia, och enligt tester som utförs årligen så upptäcks ungefär 30000 personer som bär på klamydiabakterier. Halvera det talet så får du en grovhuggen bild om hur vanlig denna form av mykoplasma är.

Finns det snabb hjälp att tillgå?

Väljer du Uwccnj som din onlineklinik kan du försäkra dig om att få professionell hjälp som dessutom går betydligt snabbare än vad du förmodligen än van vid! Här är några av de främsta fördelarna hos Uwccnj:

Supersnabb leverans – en enda arbetsdag från slutförd beställning!

Enkel process – från start till mål brukar beställningsprocessen inte ta längre än tio minuter!

Diskret förpackning – vårt apotek förpackar alla paket så neutralt att ingen kan veta vad som döljer sig inuti kartongen innan den är öppnad!

Hur märker jag symptomen för mykoplasma?

Det mest uppenbara är att det svider då du urinerar, men även klåda, flytningar och oregelbundna blödningar kan förekomma – med andra ord är symptomen väldigt lika klamydia. Trots att symptomen är i princip identiska så är inte orsaken det – därför är det inte säkert att du är fri från mykoplasma i underlivet bara för att du gjort ett klamydiatest och fått negativt resultat på det.

Till skillnad från klamydia så omfattas inte mykoplasma i underlivet av den svenska smittskyddslagen, alltså den lag som säger att du är skyldig att testa dig om du misstänker att du drabbats av vissa sjukdomar.

Hur skiljer sig symptomen mellan män och kvinnor?

  • Gemensamt för båda könen
  • Flytningar
  • Sveda vid urinering
  • Klåda i underlivet

För män

Början på bitestikelinflammation

  • För kvinnor
  • Slemmiga och/eller varaktiga flytningar
  • Smärtor i nedre delen av buken
  • Mellanblödningar
  • Äggledarinfektion

Förhindra sjukdomen att nå dig

Det bästa är givetvis om du kan se till att du aldrig smittas! Även om alltså ögonen kan drabbas så är kondom det bästa skyddet vid både vanliga och anala samlag. Tänk dock på att tvätta händerna om du exempelvis använt sexleksaker, då bakterierna annars kan överföras via fingrar.

Behandling av mycoplasma

Precis som med många andra bakterier behandlas mykoplasma i underlivet med antibiotika, och precis som när det gäller de flesta antibiotikabehandlingar tar det inte lång tid innan du märker resultat.

Om du har drabbats av mykoplasma i underlivet finns även risken att din flick- eller pojkvän gjort det – därför kan även personen du är tillsammans vara smittad och behöva behandling.

Under pågående behandling bör du inte ha sex eftersom det fortfarande finns en risk att det ligger kvar bakterier i underlivet – även om du känner dig frisk och inte märker av några symptom alls.

Varför kan man inte behandla mykoplasma med penicillin?

Därför att mykoplasmabakterier saknar cellväggar, och penicillin går till angrepp genom att förhindra uppbyggandet av bakteriens cellväggar. Så … om det inte finns några väggar att förhindra uteblir förstås effekten!

Kan den här sjukdomen vara farlig?

I de allra flesta fall: nej! Det finns en pytteliten risk att bakterierna kan stiga uppåt i kroppen och ge upphov till inflammationer i kvinnors äggledare och mäns bitestiklar – besvär som i slutändan kan resultera i allvarliga komplikationer som sterilitet.

Övriga fakta/intressant att känna till

Mycoplasma genitalium är en av de minsta bakterierna som identifierats

Bakterien upptäcktes för första gången 1981

Alla som smittas märker inte av symptom

Svalget kan inte drabbas vid oralsex

Du kan bli smittad flera gånger av den här sjukdomen

Så här säkert är det att beställa från Uwccnj

Legitimerade läkare

Innan några preparat lämnar vårt apotek är det alltid en legitimerad läkare som granskar svaren i den medicinska konsultationen som alla patienter hos Uwccnj måste fylla i.

Gedigna läkemedel

Uwccnj säljer endast tjänster som innefattar äkta läkemedel, det vill säga, produkter som tillverkats under riktiga och kontrollerade former. Du behöver alltså inte oroa dig för falska preparat som kan innehålla farliga substanser eller mindre mängd av det aktiva ämnet.

Patientsäkerhet

Det är alltid läkaren som bestämmer huruvida du är lämplig för en behandling eller inte. Skulle han neka behandling skickar vi inte ut något läkemedel. Det kan även vara så att ett frågeformulär online inte ger tillräcklig grund för att göra en korrekt bedömning, och är så fallet kommer doktorn att rekommendera en fysisk konsultation. Patientsäkerheten går alltid före allt annat!