uwccnj.org
KondylomWartec

Wartec utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Wartec hjälper dig behandla dina könsvårtor diskret och snabbt

Kräm eller lösning? Behandling Vårtor på ollonet Så här går det till Mer information

Wartec kräm eller lösning?

Wartec finns i två olika versioner: en krämbaserad och en lösningsbaserad. Båda innehåller exakt samma aktiva substans (podofyllotoxin) men lösningen brukar vara mer effektiv medan krämen kan uppfattas som behagligare att använda. Wartec lösning är även drygare och räcker längre jämfört med krämen.

Oavsett om du väljer krämen eller lösningen för dina genitala vårtor måste du se till att medlet inte hamnar på den friska huden, då Wartec kan ha skadlig effekt på friska celler. Med andra ord: läkemedlet skiljer inte på friska och sjuka celler, så det är ditt ansvar som patient att endast stryka på det på vårtorna.

OBS! Just nu är krämen slut i lager, så du kan endast beställa lösningen. Den här texten uppdateras så snart vi har Wartec-krämen åter!

Övrigt Biverkningar och risker Garanterad diskretion Alternativ

Vad ska jag göra om jag använt en för liten eller för stor dos av Wartec?

Om du missat ett behandlingstillfälle med Wartec ska du pensla/stryka på medlet så snart du kommer på det – dock inte om det nästan är kväll och du glömde morgondoseringen. Ingen dubbeldosering alltså!

Om du tvärtom skulle ha använt för mycket Wartec måste du omedelbart och noggrant tvätta bort medlet från den drabbade ytan (till exempel om du fått det direkt på vårtfri hud) och för säkerhets skull även kontakta läkare. Wartec kan vara direkt skadligt om det hamnar på fel ställe. Det gäller till exempel om du fått det i ögonen eller råkat svälja det.

Är Wartec receptbelagt?

Ja, Wartec är ett receptbelagt läkemedel som en läkare måste godkänna användning för innan du som patient får ta del av det. Hos Uwccnj hittar du bara receptbelagda läkemedel, och allting som skickas ut från vårt apotek har godkänts av en legitimerad läkare för användning av en specifik individ.

Det här innebär att du inte får överlåta det receptbelagda Wartec som du beställt från Uwccnj till någon annan person, eftersom doseringen och typen av läkemedel är specialanpassat för dig och ingen annan.

Mat, mediciner och alkohol

Ibland kan det vara så att läkemedel interagerar på oönskade sätt med andra läkemedel, eller så kan alkohol eller exempelvis fet mat påverka på negativa sätt. Wartec skiljer sig dock gentemot andra receptbelagda medel på så sätt att det inte finns några påvisade bieffekter som beror på mat, alkohol eller andra läkemdel.

Självklart ska du alltid konsumera alkohol med måtta, men du behöver alltså inte oroa dig för dessa tre faktorer då du tar Wartec. Däremot ska du i onlinekonsultationen uppge om du tar kosttillskott och/eller vitaminer då de kan interagera med detta preparat.

Förvaring och medicin med utgånget datum

Som vanligt när det gäller receptbelagda läkemedel är det absolut viktigaste att du förvarar förpackningen utom syn- och räckhåll för barn. Innehållet är dessutom brandfarligt, så se till att hålla det borta från extrem värme som eldslågor och släng absolut inte utgången medicin i elden. Du ska inte heller placera Wartec i direkt solljus. En bra plats kan vara högt upp i ett vanligt skafferi där varken temperatur eller ljus är överdrivna.

Om du skulle få medicin över som inte används, som till slut passerar bäst före-datum, ska du inte slänga denna bland dina vanliga sopor då det är skadligt för miljön. Bege dig istället till närmaste apotek och prata med personalen så kommer de att ta hand om dina problem!

Om tillverkaren

Wartec tillverkas av Stiefel Laboratories, ett anrikt företag som grundades redan 1847! Idag är de en del av den världsomspännande GSK-koncernen och tillika experter på hudvårdsprodukter.

Wartec som läkemedel godkändes i Sverige 1985, så det har funnits på marknaden i ungefär tre decennier vilket borgar för stabilitet och pålitlighet.

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Wartec
Aktiv substans: Podofyllotoxin
Tillverkare: Stiefel
Beskrivning: En kräm som ger enkel och snabb lindring mot könsvårtor.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: På huden
Tablett: Kräm
Dosering: 3 ml
För: Män eller kvinnor med kondylom
Skall tas: Använd två gånger per dag, tre gånger per vecka.
Läkemedelsgruppen: Antivirala medel
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga läkare
Under graviditeten: Rådfråga läkare