uwccnj.org
GonorréGonorrebehandling

Gonorrebehandling utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Behandla din gonorré idag med med4alls behandlingspaket

Två antibiotika ingår Behandling hos Uwccnj Studie Engångsdos Mer information

Du kan behandla din gonorré snabbt och effektivt med hjälp av en dubbelverkande antibiotikakur från Uwccnj. Leveransen sker snabbt och diskret, och normalt har du dina preparat redan inom en arbetsdag!

De här två antibiotika ingår i behandlingen:

Cefixime

Detta är ett bredspektrumantibiotikum som stoppar bakteriecellerna från att bilda skyddande väggar, och utan dem kan de ovälkomna gästerna varken sprida sig eller ens överleva. Att det tillhör kategorin ”bredspektrum” innebär att medlet är effektivt mot många olika sorters bakterier istället för endast ett fåtal.

Azithromycin

Azithromycin är också ett bredspektrumantibiotikum som hindrar bakteriernas proteinsyntes så att de inte kan tillverka mer av den för dem nödvändiga varan! Precis som i fallet med cellväggarna kan bakterier varken föröka sig eller överleva utan förmågan att tillverka protein.

Som du ser delar båda antibiotika samma syfte – att döda bakterierna som orsakar gonorré – men de gör det på olika sätt. Gonorré kan dessutom vara besvärligt på det sättet att det är resistent mot viss antibiotika, och då ger två olika medel högre chans att bli kvitt infektionen.

Biverkningar Patientsäkerheten alltid i första hand

De vanligaste bieffekterna innefattar diarré, illamående och huvudvärk, men de brukar gå över ganska snabbt – särskilt då denna behandling bara tas under en dag. Sedan finns det också särskilda riskgrupper som inte bör konsumera Cefixime eller Azithromycin överhuvudtaget, till exempel gravida, allergiker (mot substanserna i läkemedlen), folk med lever- eller njurproblem eller personer som haft hjärtproblem. Men oroa dig inte, så länge du uppger alla dina medicinska detaljer i onlinekonsultationen kommer våra doktorer se till att du inte får något som kan vara farligt för din hälsa!

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Gonorrebehandling
Aktiv substans: Azitromycin,Cefixme
Tillverkare: Två olika
Beskrivning: En enkel behandling mot den svåra könssjukdomen gonorré
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: Okänt
För: Män eller kvinnor med gonorré
Skall tas: Tag alla fyra tabletter som följer med på en gång för att behandla din gonorré
Läkemedelsgruppen: Antibiotika
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga läkare
Under graviditeten: Rådfråga läkare