uwccnj.org
KönsherpesValtrex

Valtrex utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Information och möjlighet att beställa Sveriges vanligaste herpesbehandling

Behandla det här Valtrex från Uwccnj Tid Valtrex och graviditet Mer information

Det receptbelagda läkemedlet Varltrex används främst för att behandla genital herpes, men kan även tas för bältros och munsår som beror på viruset herpes simplex typ 1. Den aktiva substansen kallas Valaciklovir och har en hämmande och tillbakadrivande effekt på virus.

Behandling med Valtrex

Beroende på dina symptom kommer doseringen variera. Det finns olika typer av herpesvirus, och det är olika sorter som orsakar genital herpes och bältros.

 • Herpes i underlivet
 • Viruset herpex simplex finns i två varianter: typ 1 och typ 2. Typ 1 kan orsaka munsår och typ 2 angriper områden kring könsorgan, skinkor och lår. Det är även så att typ 1 kan, beroende på omständigheter, överföras till områden på kroppen som normalt endast typ 2 härjar på (och tvärtom).

  Valtrex kan användas både för typ 1- och typ 2-behandling för att motarbeta munsår och herpes i underlivet. Dessutom kan detta flexibla läkemedel bidra till att virusutbrotten inte kommer tillbaka.

 • Herpes i ögonen
 • Valtrex hjälper till och med i de fall där herpesviruset attackerat hornhinnan i ögonen. Det kan exempelvis inträffa om du kliar dig där efter att du haft händerna på eller runt underlivet.

 • Bältros
 • Ytterligare ett herpesvirus som kallas varicella zoster. Denna variant är ansvarigt för både bältros och vattkoppor. Hade du aldrig vattkoppor som liten kan du inte drabbas av bältros. Precis som många andra virus försvinner aldrig varicella zoster ur kroppen, utan kan ligga och lura latent för att sedan ge upphov till utbrott många år senare. Det är av denna anledning som du kan få bältros som vuxen, om du tidigare haft vattkoppor som barn – viruset försvann aldrig ur kroppen ur låg bara i vilande tillstånd i många år.

Valtrex ska INTE användas till att behandla vattkoppor hos barn, men lämpar sig däremot utmärkt för att ta hand om bältros hus vuxna.

Följande skiljer behandlingarna mellan olika besvär

 • Könsherpes
 • En tablett á 500 mg två gånger per dag.

  Rekommenderad behandlingsperiod är 5 dagar om det är under det första utbrottet, och 3–5 dagar om det är under senare utbrott. Självklart kan dessa perioder variera om läkaren ordinerat något annat i just ditt fall.

 • Om du haft ett första utbrott och vill förhindra fler
 • 500 mg Valtrex en gång per dag, under så många dagar som läkaren rekommenderar.

 • Munsår orsakat av herpes simplex
 • Fyra piller á 500 mg två gånger under en dag – sedan är kuren över.

  De sista två pillren ska tas ungefär 12 timmar efter de två första.

 • Bältros
 • Två tabletter á 500 mg tre gånger per dag.

  Om inte läkaren säger något annat ska Valtrex tas under en hel vecka.

När kan läkaren ändra dosering och behandlingsperiod?

Det beror på vad du uppger i den medicinska konsultationen, men är du pensionär eller har ett svagare immunförsvar än normalt kan dosering och andra detaljer komma att ändras. Det viktiga är att du inte glömmer uppge viktiga detaljer i konsultationen som läkaren bör känna till – detta för din egen hälsas skull!

Lätt att beställa Så går processen till Vi tar hand om det

Hur lätt är det att genomföra en order?

Så här lätt är det:
 • Klicka på knappen ”Beställ nu” och uppge sedan en mejladress samt svara noga och sanningsenligt på alla frågor i läkarkonsultationen
 • Fyll i uppgifter för betalning och leverans
 • Det är allt! Det som kan ta lite tid är konsultationen som förstås måste behandlas väldigt noggrant med respekt för din hälsa, men totalt brukar hela processen inte ta längre än tio minuter.

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Valtrex
Aktiv substans: Valaciklovir
Tillverkare: GlaxoSmithKline
Beskrivning: Ett av de vanligaste läkemedlen i Europa mot herpesrelaterade hälsoproblem.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 500 mg
För: För män eller kvinnor som har en herpesrelaterad sjukdom
Skall tas: Se bipackssedel
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot herpesvirus
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga läkare
Under graviditeten: Rådfråga läkare