uwccnj.org
KönsherpesFamvir (Famciclovir)

Famvir (Famciclovir) mot könsherpes utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Famvir är idag det främsta läkemedlet för att behandla herpes

Hjälper mot såväl bältros som genital herpes Snabb behandling Lägg din beställning innan 17:30 Är det första gången du råkat ut för viruset? Mer information

Herpes i underlivet

Denna infektion orsakas av viruset herpes simplex och sprids via samlag och liknande former av sexuell kontakt. Överföringen kan både ske från mun till könsorgan samt från könsorgan till mun – och Famvir hjälper mot båda!

Herpes i ögat

I ovanliga fall kan herpes drabba ögonen, till exempel om du kliar dig där efter att händerna fått viruset på sig – undvik därför att gnugga dig i ögonen direkt efter att du haft samlag. Ett bra tips är att tvätta händerna!

Bältros

Bältros orsakas av samma virus som ger upphov till vattkoppor. Har du inte haft vattkoppor då du var liten kan du inte få bältros som vuxen.

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Famvir
Aktiv substans: Famciklovir
Tillverkare: Novartis
Beskrivning: Ett läkemedel som kan hjälpa de som inte får ut effekt av andra läkemedel för herpesrelaterade sjukdomar. Väldigt dyrt men kan vara bra för vissa individer.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 125 mg, 250 mg, 500mg
För: För män eller kvinnor som har en herpesrelaterad sjukdom
Skall tas: Se bipackssedel
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot herpesvirus
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rekommenderas inte
Under graviditeten: Rekommenderas inte