uwccnj.org
KönsherpesAciklovir

Aciklovir utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Läs mer eller beställ Aciklovir från Uwccnj

Så här tar du Aciklovir Specifika doseringar Säkert att beställa online Endast registrerade apotek och pålitliga läkemedel Mer information

Så länge du följer doktorns ordineringar behöver du inte vara orolig för att du ska ta fel dos! Det vanliga är att tabletterna sväljs hela tillsammans med ett glas vatten, men har du svårt att få ner dem är det även möjligt att lösa upp pillren i vanligt vatten och dricka upp lösningen – se bara till att du gör det med minst en halv deciliter, och rör om noga innan du dricker.

Mat

När det gäller mat behöver du inte tänka på något särskilt i samband med Aciklovir-behandlingen.

Förvaring och oförbrukade tabletter Snabbt och enkelt att beställa online

Receptbelagda läkemedel som Aciklovir ska alltid förvaras säkert och torrt utom räckhåll för barn. Tabletterna är fuktkänsliga. Får du tabletter över som passerat bäst före-datum ska du inte slänga dessa bland de vanliga soporna, utan istället bege dig till närmaste apotek så att de på ett miljövänligt sätt kan göra sig av med dem.

Biverkningar

Vanliga bieffekter inkluderar huvudvärk, diarré, magont, hudklåda, yrhet och trötthet (en komplett lista som innefattar även de ovanliga biverkningarna hittar du i bipacksedeln). Upplever du något av följande symtom ska du omedelbart avsluta medicineringen och kontakta läkare: svullnad i ansikte, läppar, tunga eller hals – eller om du får svårt att andas eller svälja.

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Aciklovir
Aktiv substans: Aciklovir
Tillverkare: Actavis
Beskrivning: Ett väldigt populärt läkemedel mot alla typer av herpesrelaterade sjukdomar.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 200 mg, 800 mg
För: För män eller kvinnor som har en herpesrelaterad sjukdom
Skall tas: Se bipackssedel
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot herpesvirus
Inntak av alkohol: Går att använda
Amning: Rådfråga läkare
Under graviditeten: Rådfråga läkare