uwccnj.org
PreventivmedelNeovletta

Neovletta utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Neovletta p-piller till din dörr? Med Uwccnj kan du få dina p-piller i Posten

Första gången Varför Uwccnj? Neovletta Om du glömmer ... Mer information

Är det första gången du ska prova p-piller och kanske känner dig lite osäker på vilket medel som är mildast och lämpligast att börja med? Neovletta brukar rekommenderas första gången eftersom det innehåller så låga doser av de två hormoner som drastiskt minskar risken att bli gravid.

Lämpligt för förstagångsanvändare

  • Snabbast möjliga leverans – du har din behandling redan nästkommande vardag
  • Låga doser av de verksamma hormonerna gör detta piller perfekt för förstagångsanvändare
  • Ger ofta mindre smärtsam mens samt mer regelbundna blödningar

Hur fungerar Neovletta första gången?

Neovletta är ett kombinationspiller vilket innebär att det innehåller två olika hormon: östrogen och gulkroppshormon. Tillsammans påverkar de menstruationscykeln genom att förhindra ägglossning och göra det svårare för ägg som ändå befruktas att fastna i livmodern.

Första gången du tar Neovletta ska vara under menstruationscykelns första dag, alltså första dagen du blöder. Tablettkartan är markerad med veckans alla dagar, så börja bara med den dagen då blödningen sker, och fortsätt sedan därifrån. Följer du detta är du skyddad mot graviditet från dag ett!

Om du första gången du tar Neovletta har behov att börja vid en annan tidpunkt under menstruationscykeln går detta också, men då måste du samtidigt vara helt säker på att du INTE är gravid, och dessutom se till att kondom används under hela den första veckan efter att du tagit Neovletta.

Förvaring och utgångna tabletter Möjliga biverkningar Neovletta och Neovletta 28 Alternativ

I likhet med de flesta läkemedel ska Neovletta förvaras på ett sådant sätt att barn omöjligt kan komma åt pillerkartorna. Om du av någon anledning får över tabletter ska du inte kasta dem bland de vanliga soporna; vänd dig istället till närmaste apotek så tar de hand om de utgångna pillren. Detta för att skydda Sveriges fina natur och vår miljö!

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Neovletta
Aktiv substans: Etinylestradiol, Levonorgestrel
Tillverkare: Wyeth
Beskrivning: Ett p-piller som i Sverige går under namnet Neovletta men som vi säljer under produktnamnet Ovranette. I övrigt ingen skillnad.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 0.15 mg, 0.03 mg
För: Kvinnor som vill skydda sig mot oönskad graviditet
Skall tas: Ta tabletterna under 21 dagar av din cykel, följt av ett uppehåll på 7 dagar
Läkemedelsgruppen: Preventivmedel
Inntak av alkohol: Omnämns inte som negativt
Amning: Rådfråga läkare
Under graviditeten: Använd inte