uwccnj.org
HemTrikomonasinfektion

Trikomonasinfektion utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Behandla din Trikomonasinfektion enkelt och snabbt med Uwccnj

Beror på en parasit

Parasiten heter Trichomonas Vaginalis och orsakar en sexuellt överförbar sjukdom som framför allt smittar vid oskyddat sex. Endast i Nordamerika uppskattar man att det sker uppemot åtta miljoner infektioner per år, och globalt stiger det talet till nästan ofattbara 160 miljoner – det blir fler än 438000 fall varje dag.

En parasit är en liten organism som lever i eller på en annan organism och som på ett eller annat sätt skadar värden. Just denna parasit kan inte överleva i munnen eller ändtarmen, vilket betyder att du slipper bekymra dig om smittorisker under oral- eller analsex. Samtidigt bör det tilläggas att det finns flera andra könssjukdomar med liknande symtom, och som kan smitta under både oral- och analsex, så använd alltid skydd så minimerar du risken för denna typ av sjukdomar generellt!

I Sverige är sjukdomen relativt ovanlig jämfört med resten av världen.

Så här upptäcker du symtom

Det kan vara svårt att märka om man har parasiten i kroppen eftersom symtom inte alltid märks av. Men när det märks ska du vara uppmärksam på följande:

Sveda och/eller klåda i underlivet

Gulgröna flytningar som kan, men inte behöver, vara illaluktande

Parasiten finns i slidan hos kvinnor samt i urinröret hos män och förs främst över under samlag utan skydd. Det luriga med en trikimonasinfektion är att helt symtomfria individer kan smitta andra, som då får märkbara besvär.

Behandlingar

Hur lång är inkubationstiden?

Den varierar som vanligt från individ till individ, men man brukar räkna med att utbrottet sker 1–4 veckor efter smitta.

Skillnad mellan kvinnor och män

Det är betydligt vanligare att kvinnor märker av symtom från trikomonasinfektioner än att män gör det. Det betyder dock inte att män har svårare att smittas, eller inte behöver behandling – om en man haft sex med en kvinna som smittats av parasiterna är risken stor att även mannen drabbas av sjukdomen, även om inga symtom skulle uppstå – och är man väl smittad kan man överföra parasiten till andra man har samlag med. Om du har diagnostiserats med trikomonasinfektion och haft sex bör alltså även personen du haft sex med behandlas – även om han eller hon inte uppvisar några symtom överhuvudtaget.

Varför vända sig till Uwccnj?

Därför att vi erbjuder ett säkert och snabbt sätt att få behandlingen du behöver! Det är förstås lätt för oss att säga att vår tjänst är ”säker” och ”snabb”, men vi kan förklara varför:

SÄKERT

Förmodligen den enskilt viktigaste aspekten när det gäller din hälsa – oseriösa aktörer på nätmarknaden gör det lätt att misstro handel av receptbelagda läkemedel online.

Hos Uwccnj är det alltid våra legitimerade läkare som måste godkänna behandlingen innan vi skickar ut den och tar betalt. Doktorn grundar sitt omdöme på en konsultation du själv fyller i online – alltså ett frågeformulär som tar upp såväl generella som specifika hälsofrågor. Det är väldigt viktigt att du svarar så detaljerat som möjligt så att underlaget blir så brett som möjligt!

SNABBT

Slutför du din beställning innan 17:00 (vardagar) skickas paketet samma dag från oss, och väljer du UPS som leveransalternativ har du läkemedlet i din hand nästkommande vardag! Lägger du en order 16:00 en tisdag kan du alltså ha paketet dagen efter.

Med Posten tar det några dagar extra, men detta leveransalternativ kan vara att föredra om du inte vill ha någon som kommer hem och knackar på dörren (vilket är fallet med UPS), till exempel om du vill mottaga ditt paket med största möjliga diskretion.

Hur behandlar man?

Det finns ett antibiotikum som heter metronidazol som fungerar väldigt effektivt mot trikomonasinfektion – behandlingen brukar inte ta längre än en vecka och resultat kan du märka redan inom några dagar.

Tänk på att inte dricka alkohol under behandlingsperioden då det kan resultera i väldigt obehagligt illamående. Vanligtvis brukar inte antibiotika och alkohol reagera negativt tillsammans, men metronidazol är ett undantag. För säkerhets skull bör du vänta tre dygn efter avslutad behandling innan du intar alkohol igen.

Dessutom bör du undvika samlag under tiden du behandlas, för annars finns risken att du smittar andra (även om du inte märker av några som helst symtom).

Vad kan hända om man inte behandlar?

Det är framför allt kvinnor som har risk att drabbas av kännbara komplikationer, och då främst gravida kvinnor. Är du infekterad samtidigt som du är gravid kan det leda till att barnet föds för tidigt och/eller ha en låg födelsevikt.

Det som kan hända rent konkret är att en trkomonasinfektion kan förändra vävnaderna i livmoderhalsen.

Är jag permanent skyddad efter antibiotikabehandling?

Trots att tabletterna är oerhört effektiva och hjälper snabbt skyddar de inte mot framtida infektioner. Om du begränsar ditt sexliv till en person, någon som dessutom redan testat sig eller behandlats, minskar risken att bli smittad avsevärt.

Ger kondomer ett fullgott skydd?

Tyvärr är svaret på denna fråga nej. Med det sagt utgör fortfarande kondomen ett utmärkt skydd, men tyvärr inte hundraprocentigt. Det är nämligen så att parasiten kan smitta via angränsade områden som kommer i kontakt med varandra – alltså områden som kondomen kanske inte täcker.

Hur fungerar processen hos Uwccnj?

Den är så enkel att vi delar upp den i tre steg:

Du bestämmer dig för vilken behandling du vill ha och går igenom den medicinska konsultationen samt fyller i betalnings- och adressuppgifter

En av våra legitimerade läkare går igenom dina svar från konsultationen och, baserat på hans professionella bedömning, godkänner eller nekar behandlingen åt dig

Om läkaren godkänner behandlingen skickas omedelbart ett recept till vårt apotek som i sin tur förpackat läkemedlet och skickar det till dig

Som du märker är processen relativt lik traditionella metoder som du kanske är van vid, men hos Uwccnj slipper du vårdköer och du behöver inte möta sjuksköterskor och doktorer öga mot öga för att diskutera besvär som kan vara obekväma att prata om.

Hela processen sköts med högsta möjliga hänsyn till din säkerhet och diksretion!