uwccnj.org
ImpotensSugtablett (Levitra)

Sugtablett (Levitra) utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Diskretare än en sugtablett kan det inte bli

Snabb och diskret Vetenskapliga resultat Säkert Endast 10 mg Mer information

Den här unika sugtabletten är en variant av Levitra med exakt samma egenskaper, förutom att den smälter på tungan! Du behöver alltså inte ta den tillsammans med ett glas vatten, och inte heller besväras av eventuella svårigheter att svälja en hel tablett. Lägg bara pillret på tungan, låt det ta några sekunder att smälta och sedan är det bara att svälja lösningen.

Snabbt och lätt

Det verksamma ämnet vardenafil är det ämne som snabbast verkar i kroppen, och alltså låter dig uppnå erektion på kortast möjliga tid. Eftersom den kommer som en sugtablett blir processen ännu lättare och smidigare då du inte behöver dricka vatten till – istället kan pillret sväljas efter att det lösts upp på tungan. Maximal diskretion!

Det här händer i kroppen Övrigt (mat, biverkningar m.m.) Varför Uwccnj? Alternativ

Vad händer i kroppen då jag tar en tablett?

I grund och botten fungerar alla potensmedel på precis samma sätt. Det som främst skiljer dem åt är den aktiva substansen och hur snabbt samt hur länge den verkar. Det finns även skillnader i mängd, vilket delvis förklarar att exempelvis Levitra totalt har lägre risk för bieffekter jämfört med exempelvis Viagra.

Det konkreta som händer är att vardenafil hjälper till att vidga blodkärlen i penis så att mer blod kan strömma till – vilket är helt nödvändigt för att få stånd. I samband med detta sänks blodtrycket eftersom den röda vätskan får lättare att strömma igenom kärlen.

Sexuell upphetsning är fortfarande nödvändigt

Även om sugtabletten är ett effektivt sätt att behandla impotensproblem så kan den inte verka utan sexuell upphetsning – det krävs alltså att dina sinnen stimuleras av någon eller något för att trigga reaktionen. Detta beror på att musklerna i penis svällkroppar slappnar av och släpper in det ökade blodflödet då du är upphetsad. Utan denna typ av stimulans är dessa muskler sammandragna, och då spelar det ingen roll hur mycket blod som flödar – det kommer ändå inte in!

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Sugtablett (Levitra)
Aktiv substans: Vardenafil
Tillverkare: Bayer
Beskrivning: Ett snabbverkande och diskret läkemedel som hjälper med erektil dysfunktion.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Sugtablett
Dosering: 10 mg
För: Män över 18 år med erektila problem
Skall tas: Vid behov
Läkemedelsgruppen: PDE5-hämmare
Inntak av alkohol: Kan påverka effekt
Amning: Inte relevant
Under graviditeten: Inte relevant