uwccnj.org
HåravfallPropecia

Propecia – för behandling av manligt håravfall utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

Manligt håravfall behandlas enklast med Propecia från Uwccnj

Effektivt Snabbt och diskret Hur går en behandling till? Ämnet Mer information

Propecia behandlar manligt håravfall otroligt effektivt; faktum är att över 90 % av männen som ingick i de kliniska studierna för att behandla manligt håravfall fick en stabiliserande effekt av läkemedlet så att mindre hår tappades. Som om inte det vore nog fick 77 % tillbaka en del av allt förlorat hår!

Propecia-resultat:

  • Fler än 9/10 lyckas bromsa ytterligare tappat hår
  • Nästan 8/10 kan se nytt hår växa ut där det gamla lossnade
  • Få och sällan förekommande biverkningar

Propecia har alltså uppvisat mycket goda resultat baserat på tre studier som behandlade nästan 1900 män med lätta eller måttliga problem att behålla hår på huvudet.

Manligt håravfall: behandling och resultat

Manligt håravfall kan behandlas med Propecia, och genom flera studier finns det resultat som visar hur effektivt preparatet är.

Totalt rör det sig om tre studier med exakt 1879 män i åldrarna 18–41 som led av lätt eller måttlig androgen alopeci (medicinskt namn på manligt håravfall). Studierna mätte resultat på en rad olika sätt: genom att räkna hårstrån, läkargranskning av fotografier, utvärdering av doktorer samt patienternas egna bedömningar.

I två av studierna pågick behandling av manligt håravfall i fem år. Det bästa resultatet avseende hårtillväxt visades efter två år hos de som tagit Propecia istället för sockerpiller.

Goda resultat med Propecia tar tid

Det brukar ta 3–6 månader innan de första resultaten märks i form av avstannat håravfall och/eller nytt hår som börjar växa där det gamla föll. Detta är en anledning till att en lång behandling mot manligt håravfall med Propecia rekommenderas, då ett för tidigt avslut kan leda till otillräckliga resultat.

Jämfört med sockerpiller är Propecias överlägsenhet tydlig: efter två år – på ett utvalt område på huvudet – hade antalet hårstrån ökat med 88 stycken, medan de personer som tagit placebo hade fått 50 strån färre.

Det ska dock tilläggas att efter fem år så hade även patienter som behandlats med Propecia fått lite sämre resultat: jämfört med starten hade antalet hårstrån endast ökat med 38 stycken (alltså 50 färre jämfört med tvåårsperioden). Detta var dock fortfarande ett väldigt bra resultat jämfört med placebo där patienterna tappade hela 239 strån efter fem år.

Förvaring och gamla piller Riskgrupper och biverkningar Den medicinska konsultationen

Precis som de flesta läkemedel ska Propecia förvaras torrt och svalt, och på en plats där nyfikna barn omöjligt kan komma åt det.

Förbrukning av hela förpackningen måste ske innan utgångsdatum, men skulle du av någon anledning ändå få tabletter över ska du inte kasta dessa i dina vanliga hushållssopor; lämna istället in överblivna tabletter till närmaste apotek så att de kan ta hand om de gamla pillren på ett rätt, miljövänligt sätt.

Allt ingår i priset: läkarkonsultation, apoteksavgifter, läkemedel, frakt och support Leverans nästa arbetsdag Betalningsalternativ
Fakta
Namn på behandling: Propecia
Aktiv substans: Finasterid
Tillverkare: MSD
Beskrivning: Ett läkemedel mot håravfall som är innehåller det enda bevisat effektiva ämnet för att behandla manligt håravfall
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 1 mg
För: För män som vill förhindra håravfall
Skall tas: Rekommenderad dosering är en tablett per dag.
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot håravfall
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Inte relevant
Under graviditeten: Inte relevant