uwccnj.org
HemBakteriell vaginos

Bakteriell vaginos utan recept : Köpa på nätet - Bästa pris i Sverige

All information och behandlingar mot bakteriell vaginos

Vad är bakteriell vaginos och vad orsakas det av?

Det är ett annat namn för illaluktande flytningar som kommer från slidan hos kvinnor. Exakt anledning är faktiskt inte fastställd, och man vet inte ens vilken eller vilka bakterier det är som orsakar bakteriell vaginos! En del menar att det beror på bakterier som kommer utifrån, medan andra tror att besvären sprids via sexuell kontakt.

Hur många drabbas?

Man brukar säga att mellan 10¬–20 % av alla kvinnor som genomgår menstruation och som samtidigt har ett aktivt sexliv någon gång drabbas av bakteriell vaginos. Det är alltså ett relativt vanligt problem, men trots att så många råkar ut för det vet man alltså inte vad den exakta orsaken är.

Varför får man flytningar?

Alla kvinnor har flytningar eftersom de fungerar som ett sorts skydd mot infektioner i slidan. Bakterier finns det gott om, men i normala fall är de goda mjölksyrebakterier som gör miljön ogästvänlig för elaka bakterier, och på så sätt stänger dem ute.

Behandlingar

Flytningar som luktar illa

Däremot kan det vara så att flytningarna förändras med en ny bakteriekultur där de snälla bakterierna – åtminstone till viss grad – trängts undan av de elaka. En normal flytning brukar vara vit eller aningen gul och ge ifrån sig en svag lukt, men bakteriell vaginos kan vara med gråaktig och känns dessutom igen på lukten som påminner om rutten fisk.

Behandling av bakteriell vaginos

Behandling sker främst med antibiotika. Innan du kan få en sådan behandling från Uwccnj måste du dock genomgå en medicinsk konsultation och få allt godkänt av en legitimerad läkare.

Under själva antibiotikabehandlingen tar du tabletter, och kuren brukar vara över på en vecka. Dock finns risken att problemen återkommer, och då kan en ny behandling vara aktuell.

Receptfria läkemedel (tillhandahålls inte av Uwccnj)

Det finns receptfritt för dig som bara vill minska den ruttna lukten, men dessa läkemedel har ingen bevisad effekt mot roten av problemet (de elaka bakterierna). Vill du bli av med källan till besvären rekommenderas därför receptbelagda preparat, till exempel Metronidazole som du kan köpa från Uwccnj efter att ha genomgått en onlinekonsultation.

Är det verkligen säkert att köpa receptbelagda läkemedel på nätet?

Det beror ju förstås på varifrån du köper! Tyvärr finns det en uppsjö av oseriösa aktörer på internet som dyker upp en månad för att försvinna under nästa då deras sajt stängs ned. Uwccnj har funnits sedan 2006 och vi samarbetar endast med legitimerade läkare som granskar alla konsultationer som kommer in till oss.

Dessutom har vi nära samarbete med apotek som är registrerade och kontrollerade av oberoende tillsynsmyndigheter.

Det här gör att du som patient kan känna dig helt trygg i att:

Du aldrig får falska läkemedel som tillverkats i sydostasiatiska källarlokaler utan kontroll

Dina medicinska uppgifter granskas av en utbildad läkare som garanterar att du aldrig får ett piller som kan vara farligt för din hälsa

Du alltid kan kontakta oss för att ställa frågor, och att vår kundtjänst självklart pratar svenska

Bakteriell vaginos kan leda till infektioner

Ytterligare ett skäl att välja receptbelagt är att den förändrade bakteriekulturen i slidan kan leda till att infektioner får lättare att uppstå och sprida sig där – det är ju de goda bakterierna som normalt skyddar mot infektioner.

Det är tyvärr möjligt att exempelvis smittas med klamydia samtidigt som man har bakteriell vaginos, just eftersom försvaret mot angripare försämras. Tänk på att alltid berätta detaljerat i konsultationen om alla dina besvär, då dina svar agerar underlag för våra läkare!

Graviditet när man har bakteriell vaginos

I de allra flesta fall är det ingen fara för barnets hälsa om mamman har illaluktande flytningar eftersom besvären inte smittar till barnet. Det problem som kan uppstå är i samband med förlossning då ungen, på grund av bakteriell vaginos, kan födas för tidigt. Detta är dock väldigt ovanligt och de flesta havande kvinnor behöver inte vara oroliga.

Snabb behandling hos Uwccnj

Illaluktande flytningar vill du säkert bli av med så snabbt som möjligt, och Uwccnj erbjuder en behandling som du kan få redan imorgon! Det räcker med att du genomgår en onlinekonsultation och uppger personuppgifter samt betalnings- och leveransvillkor – sedan är det klart och du behöver bara vänta på att paketet levereras till dig!

Fortfarande osäker på hur snabb processen är? Vi visar dig i tre enkla steg:

Välj behandling (till exempel Metronidazole) och skapa ett konto hos Uwccnj genom att registrera din mejladress

Svara noga på alla frågor i den medicinska konsultationen så att läkaren får ett så bra underlag som möjligt att bedöma din hälsa utifrån

Fyll i betalnings- och leveransuppgifter

KLART! Svårare än så här är det alltså inte att beställa receptbelagda läkemedel från Uwccnj, och hela beställningsprocessen tar vanligen inte längre än tio minuter.

Anledningen till att vi kan vara så här snabba och samtidigt så säkra har att göra med att vi har nära samarbete med legitimerade läkare som skriver ut recepten och registrerade apotek som tillhandahåller läkemedlen.