Zithromax Zithromax
Zithromax
Information

Zithromax är ett antibiotikum från välkända Pfizer som används för att angripa bakteriella infektioner, bland annat könssjukdomen klamydia då Uwccnj säljer en engångsdos av preparatet. Du som drabbats av bakterieinfektioner i underlivet kan med andra utföra en lika kort som effektiv behandling då det enda du behöver göra är att svälja 4 tabletter med ett glas vatten!

Vad hjälper Zithromax mot?

Eftersom det är ett så kallat bredspektrumantibiotikum är det verksamt mot många olika bakteriesorter, och därmed även effektivt mot många olika sorters besvär. Zithromax kan hjälpa mot infektioner i såväl hud, öron och hals som könssjukdomar – så länge det är bakterier som är boven i dramat.

Dock kan doseringsmängd och tillvägagångssätt skilja sig åt beroende på sjukdom, och den mängd Zithromax som Uwccnj tillhandahåller lämpar sig för att behandla följande:

  • Klamydia
  • Ospecifik uretrit
  • Mykoplasma genitalium
  • Ureaplasma urealyticum

Alla fyra könssjukdomar liknar varandra till viss del, med lika symtom men de är trots detta inte identiska. Eftersom Zithromax är ett antibiotikum som verkar mot många olika typer av bakterier så kan vi erbjuda behandling mot flera olika besvär.

FAQs Leverans