Azithromycin förpackningen Azithromycin produktförpackning och tabletter
Tablettkarta
Azithromycin förpackningen
Information

Azithromycin är en typ av antibiotika mot klamydia som specialiserar sig på att snabbt bli kvitt bakterierna. Varje förpackning innehåller två tabletter á 500 mg som du konsumerar under en och samma dag, alltså en engångsdos. Det här gör att Azithromycin skiljer sig markant från liknande antibiotika som kräver veckolånga behandlingar för att bidra med önskad effekt.

Fördelen med en engångsdos är att du slipper komma ihåg att ta läkemedlet varje dag, och att du på så sätt blir av med tablettbehandlingen från dag ett. Däremot är det viktigt att påpeka att du fortfarande måste vänta två veckor för att bekräfta att klamydian verkligen är borta.

Tre snabba fakta om Azithromycin
  • Två tabletter och ett glas vatten – sedan är behandlingen över
  • Du slipper komma ihåg att ta piller varje dag
  • Du slipper även vårdköer och får din behandling redan nästa vardag

Uwccnj erbjuder ett snabbt sätt att köpa Azithromycin online

Normalt köper du det receptbelagda läkemedlet Azithromycin hos ditt lokala apotek – efter att du varit hos doktorn och fått receptet utskrivet vill säga. Hos Uwccnj däremot kan du beställa Azithromycin med samma säkerhet online, och dessutom få det levererat supersnabbt direkt till din dörr!

Snabbt

Med hjälp av budfirman UPS har du din behandling inom en enda arbetsdag om du lägger ordern innan 17:30

Säkert

Vi på Uwccnj använder oss av legitimerade läkare och registrerade apotek – samma kvalitet som de läkare och apotek som du är van vid – det är lika tryggt och säkert att köpa Azitrhomycin online

Diskret

Våra apotek förpackar alltid läkemedlen med största möjliga diskretion så att ingen obehörig ska få veta som ligger i – ytan avslöjar inte innehållet

FAQs Leverans