Gonorrhoea Pack
Gonorrhoea Pack
Information

Du kan behandla din gonorré snabbt och effektivt med hjälp av en dubbelverkande antibiotikakur från Uwccnj. Leveransen sker snabbt och diskret, och normalt har du dina preparat redan inom en arbetsdag!

De här två antibiotika ingår i behandlingen:

Cefixime

Detta är ett bredspektrumantibiotikum som stoppar bakteriecellerna från att bilda skyddande väggar, och utan dem kan de ovälkomna gästerna varken sprida sig eller ens överleva. Att det tillhör kategorin ”bredspektrum” innebär att medlet är effektivt mot många olika sorters bakterier istället för endast ett fåtal.

Azithromycin

Azithromycin är också ett bredspektrumantibiotikum som hindrar bakteriernas proteinsyntes så att de inte kan tillverka mer av den för dem nödvändiga varan! Precis som i fallet med cellväggarna kan bakterier varken föröka sig eller överleva utan förmågan att tillverka protein.

Som du ser delar båda antibiotika samma syfte – att döda bakterierna som orsakar gonorré – men de gör det på olika sätt. Gonorré kan dessutom vara besvärligt på det sättet att det är resistent mot viss antibiotika, och då ger två olika medel högre chans att bli kvitt infektionen.

FAQs Leverans