Cerazette paket köp Cerazette p-piller
Cerazette p-piller
Cerazette paket
Information

Kan du av olika anledningar inte ta p-piller med östrogenliknande hormon i? Cerazette minipiller är helt fritt från sådana substanser och innehåller istället mer av den andra delen: det syntetiska gulkroppshormonet desogestrel. Den praktiska effekten är fortfarande att förhindra ägglossning och därmed graviditet.

Därför är det rätt med Cerazette

  • Innehåller inget östrogen eller några ämnen som liknar det
  • Är lika säkert (99 %) som vanliga p-piller av kombinationstyp
  • Kan användas av ammande kvinnor då Cerazette inte påverkar kvaliteteten på bröstmjölken

Fakta om Cerazette

Cerazette är ett så kallat minipiller, vilket i praktiken betyder att det saknar ett östrogenliknande hormon och därmed inte kan klassificeras som ett kombinationspiller. Andra fakta som är värd att notera är att du behöver inte vara orolig att verkningsgraden har försämrats – Cerazette är precis lika effektivt för att förhindra graviditet som kombinationspiller!

En fördel med att endast ha ett hormon är att Cerazette kan användas av fler kvinnor som annars, av olika anledningar, inte kan ta vanliga p-piller.

Övrig patientinformation

Kombinationspiller fungerar normalt genom att framför allt förhindra ägglossning, alltså att kvinnans ägg inte lämnar äggstockarna och därmed gör sig tillgängliga för befruktning av mannens spermier. Relevant patientinformation i detta sammanhang är att ett minipiller går tillväga på ett lite annorlunda sätt då avsaknad av östrogenliknande substans gör att ägglossningen inte hindras i samma utsträckning.

Däremot har Cerazette mer av sitt gulkroppshormon jämfört med vanliga p-piller, vilket gör det effektivare för att hindra spermierna från att nå livmodern. För att en graviditet ska kunna ske måste en äggcell befruktas av en spermie medan ägget vandrar mot livmodern i äggledaren.

De praktiska metoderna (det som händer i kroppen) skiljer alltså mellan kombinationspiller och minipiller, men för dig som patient är den viktiga informationen förstås att effekten är densamma och båda alternativen är lika säkra för att förhindra graviditet. Vad du väljer har mer att göra med dina personliga behov och vilka förutsättningar du har.

Väljer du att köpa Cerazette hos Uwccnj kan du räkna med följande fördelar

Det är så lätt att köpa Cerazette att du inte ens behöver lämna hemmet! För att få tag i detta receptbelagda och originaltillverkade läkemedel räcker det med att du sitter hemma och fixar allt från datorn, surfplattan eller någon annan internetkompatibel enhet.

Leverans sker normalt inom 24 timmar efter att du beställt Cerazette! Vi på Uwccnj använder oss av UPS för att leverera alla beställningar till sina ägare, vilket innebär att du normalt får det du köpt online redan nästa arbetsdag om du slutför ordern innan 17:30.

Vi tar din diskretion på största allvar. Förpackningarna som medicinerna kommer i är helt neutrala och avslöjar aldrig sina innehåll. Dessutom syns det inte på kontoutdraget vad du har handlat.

FAQs Leverans